Иззеха наркотици, фалшиви стоки и цигари в Русенско, съобщиха от полицията. МВР

...
Иззеха наркотици, фалшиви стоки и цигари в Русенско, съобщиха от полицията. МВР
Коментари Харесай

След акция в Русе: Иззеха наркотици, фалшиви стоки и цигари

Иззеха опиати,  фалшиви артикули  и цигари в Русенско, оповестиха от полицията.
 Министерство на вътрешните работи
На 16 август, на територията на Русе, чиновници от Първо районно управление (на МВР), Второ районно управление (на МВР) браншове ПКП и ПИП при ОД на Министерство на вътрешните работи, взаимно със ССТД и под надзора на прокуратурата е извършена профилирана интервенция по отношение на противопоставяне на наркоразпространението, трафика на бежанци, разпространяване на акцизни артикули без бандерол и заплатен данък и закононарушения срещу интелектуалната благосъстоятелност.
 Министерство на вътрешните работи
В хода на интервенцията са арестувани пет лица. При извършените ПСД, изразяващи се в персонален обиск, претършуване и изземване на пет адреса и три автомобила са конфискувани към 3 кг марихуана, принадлежности за разфасоване и удължаване, мобилни комуникатори, портативни компютри, парични суми в лв. и валута и документи.
 Министерство на вътрешните работи

 Министерство на вътрешните работи
При инспекция в складово помещение, стопанисвано от комерсиално сдружение със притежател и шеф на 43 година от Русе, са открити огромен брой продукти - спортни екипи, грейки и зимни якета,  носещи името и белезите на известни търговски марки.
 Министерство на вътрешните работи
В помещението също по този начин са открити и 640 къса цигари без подложен акцизен бандерол, които са предадени на чиновници от Търговско дружество „ Митница-Русе “. В хода на интервенцията, същият ден чиновниците са ревизирали и адрес в Мартен, където са открити нерегистриран профилиран дребен обект за филтрация на алкохол и 300 л. алкохол без заплатен данък, благосъстоятелност на мъж на 51 година

Иззети са алкохолът и техническите уреди за неговото произвеждане. Двама души са повдигнати обвинявания и са арестувани за 72 часа, а един е с наложена мярка за неотклонение „ Парична гаранция “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР